Welkom bij Connect

Evenementen organiseren, dat is waar we goed in zijn. Dat doen we 500 keer per jaar en voor meer dan 1 miljoen gasten. Vandaag doen we het ook op maat.
Steeds meer bedrijven vinden de weg naar Connect voor de totaalorganisatie van bedrijfsevenementen.

We hebben de knowhow en creativiteit in huis om boeiende voorstellingen te maken, exploiteren 4 toplocaties en we staan garant voor de juiste culinaire invulling. Dit is een combinatie waar velen slechts van kunnen dromen. Dit maakt Connect de énige 360° totaalaanbieder op de markt als het om corporate events gaat.
Elk van de pijlers van Connect staat sterk in eigen schoenen, maar samen vormen ze een ongeëvenaarde combinatie van creativiteit en efficiëntie. We garanderen dat het beschikbare budget optimaal wordt ingezet, door een team dat dagdagelijks organiseert en produceert.

Kortom, als u op zoek bent naar een partner die luistert en u de juiste tools aanreikt om uw specifieke doelstellingen te realiseren, een partner die doelgericht en gestructureerd klaar is om elke opdracht uit te voeren, dan heeft u die nu gevonden.

Prestigieuze Broadway-productie gebaseerd op het leven van Charlie Chaplin heropent in Stadsschouwburg Antwerpen op 22 december 2016.

Prachtige oldtimers, enthousiaste cheerleaders, heerlijke onion rings, verse slices pizza, knapperige popcorn, aangepaste muziek, strakke jeans, leren jekkers, vetkuiven én een premièrepubliek dat er duidelijk veel zin in had.

De musical Grease is the word! Music Hall en Stage Entertainment Nederland brengen dè hitmusical terug naar de theaters in Vlaanderen! Met Vlaamse topcast!